Over ons

Transport sinds 1935

Korstanje Transport is opgericht in 1935 en inmiddels is de derde generatie actief. Van een regionaal transportbedrijf is Korstanje Transport langzaam uitgegroeid tot een moderne transportonderneming gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer. Tot op de dag van vandaag wordt met name AGF vervoerd, maar mede door de toegenomen mogelijkheden van de laatste jaren, zien wij een uitdaging in iedere vorm van vervoer.

Korstanje Transport wil zich profileren als een solide bedrijf dat jou een hoogwaardig logistiek product biedt. Dit betekent concreet dat de producten volgens de gestelde normen, op tijd en in de juiste conditie worden afgeleverd. Om dit elke dag weer te kunnen realiseren zijn een aantal zaken onmisbaar.

Zo vormen de medewerkers van Korstanje Transport het hart van de organisatie. De kenmerkende integriteit en kwaliteit van Korstanje Transport worden in sterke mate bepaald door onze medewerkers. Onze chauffeurs zijn door de jarenlange ervaring bekend met onze vaste klanten en daarmee hun wensen.

Vragen?

Wil je meer informatie over werken bij Korstanje transport? Neem dan gerust contact met ons op. 

Korstanje Transport

Handelsweg 14
4421 SJ Kapelle
Tel +31 (0) 113 65 52 61
Mail info@korstanjetransport.nl

De foto's zijn genomen door: Suzan Fotografie.